Arctic Dome i Rauland Telemark

Opplev den unike kuppelhytten Arctic Dome i Rauland Telemark for en aktiv ferie med natur og opplevelser. Bestill din neste overnatting nå!

Arctic Dome Rauland

Arctic Dome i Rauland Telemark er en unik overnatting opplevelse for deg som søker en aktiv ferie med natur og opplevelser. Kuppelhytten gir deg en følelse av frihet og avslapning mens du nyter den vakre naturen i Telemark.

Aktiv ferie i Telemark

Rauland Telemark byr på et rikt utvalg av utendørs aktiviteter, fra vintersport som ski og snowboard til sommeraktiviteter som fotturer og sykling. Uansett årstid vil du finne noe som passer for deg.

Overnatting i en Kuppelhytte

Ved å bo i en kuppelhytte får du en mer autentisk opplevelse enn i et tradisjonelt hotell eller feriehus. Arctic Dome har alle de nødvendige fasilitetene du trenger, inkludert kjøkken, wc og soveområder.

Natur og opplevelser i Rauland Telemark

Rauland nasjonalpark er et vakkert område med en rik flora og fauna, og gir deg muligheten til å utforske ulike turer og aktiviteter. Fra Arctic Dome kan du enkelt nå nasjonalparken for en dagstur eller en lengre tur. Vi i THT tilbyr også hundespannkjøring. Ta gjerne en titt på vår turoversikt og turkalender.