Rundturer med stor slede i Holtardalen

Nye rundturer er lagt ut for 22. og 24. februar 2023

Norsk vinter kan være en vakker og magisk årstid, og hvilken bedre måte å oppleve den på enn med en rundtur i hundespann i Rauland med Telemark Huskytour? Med det fantastiske landskapet til Rauland og Holtardalen som bakteppe, vil du kunne nyte et helt unikt og spennende for hele familien.

Opplevelsen av hundekjøring:

Hundekjøringsopplevelsen med Telemark Huskytour tar deg med på en naturskjønn tur gjennom den vakre naturen i Rauland. Du vil sitte komfortabelt i en stor slede, omgitt av ivrige og vennlige huskyer, mens du glir jevnt over det snødekte terrenget. Med ekspertguider som leder an, vil du kunne slappe av og nyte det fantastiske landskapet i de omkringliggende fjellene og skogene.

Forberedelser

Det viktig å kle seg varmt i lag og vanntette klær. Det anbefales også å ta med lue, hansker og solbriller for å beskytte deg mot vær og vind. I tillegg er det viktig å lytte til guidene og følge deres instruksjoner til enhver tid for en trygg og hyggelig opplevelse. Rundturen tar ca 10-15 min.

Her kan du bestille din tur:

Turkalenderen vår

Ta gjerne en titt i turkalenderen vår. Der finner du oversikten over alle våre turer:

KALENDER