Ta en tur på hundespann i Rauland i påska – Opplevelser du aldri vil glemme!

Vi har nettopp lagt ut nye billetter til rundturer med stor slede i påska. Vi kjører turer 3. 5. og 6. april 2023!

Hundespannkjøring i Rauland med Telemark Huskytour AS

Hundespannkjøring i Rauland er en spennende aktivitet som tiltrekker seg mange turister fra hele verden. Det er en unik måte å utforske naturen på, og det gir en fantastisk opplevelse for både store og små. Telemark Huskytour AS tilbyr guidede turer på hundespann i Rauland, og vi har erfarne hundekjørere.

Hvordan forberede seg til Hundespannkjøring

Når man skal dra på hundespannkjøring i er det viktig å kle seg riktig. Det kan være kaldt ute, så det er viktig å ha varme klær og sko. Man bør også ha med seg solbriller, lue og hansker. Det er også viktig å huske på å ta med vann og mat, spesielt hvis man skal på en lengre tur. På disse rundturene vi arrangerer i påska, så er det ikke nødvendig å ta med mat og drikke. Turene varer i ca 10-15 minutter.

Hvordan bestille en Hundespanntur i Rauland med Telemark Huskytour AS

For å bestille en tur med hundespann med Telemark Huskytour AS kan man gå inn på våre nettsider og velge ønsket tur.

Deretter kan man fylle ut et skjema med ønsket dato, antall personer og annen relevant informasjon. Prisene vil variere avhengig av lengden på turen og antall personer, og man kan se en oversikt over priser på denne linken. Det er viktig å bestille i god tid for å sikre seg plass, spesielt i høysesongen.

Nye turer er lagt ut

Halvdagstur

Halvdagstur

kr 850kr 1500
Hva annet kan man gjøre i Rauland

Rauland er en populær destinasjon for vinteraktiviteter og friluftsliv, og det er mange andre aktiviteter og opplevelser man kan gjøre i tillegg til hundespannkjøring. Blant annet kan man gå på langrenn, stå på alpint, ake, fiske eller besøke en av de lokale museene. Det er også et godt utvalg av overnattingsmuligheter og spisesteder i området.

Vi i Telemark Huskytour driver også med glamping. Ta gjerne en titt på vår Arctic Dome. 

Sjekk innom vår turkalender